: Adria Adora 472 LU – med ny smart klesskapsløsning | Din Fritid

Adria Adora 472 LU – med ny smart klesskapsløsning

2009 er femte sesong for Adria Adora 472 LU, en Adria model, som har vært en suksess siden den kom.

Adria Adora 472 LU med enkeltsenger.

Sov ekstra godt på under 5 meter

Da det ble større og større interesse for enkeltsenger i årene rundt årtusenskiftet, forsøkte mange produsenter å imøtekomme interessen med nye modeller. Men, det var som om utviklingen stanset, dersom konstruktørene forsøkte å plassere enkle senger i vogner under 5 meter. De første grepene på å bryte grensen kom Adria med allerede i 2003, da Unica B 462 LU ble introdusert.

Da Unica, i forbindelse med generasjonsskiftet ble til Adora i 2004, og 472 LU modellen ble født, var oppmerksomheten overveldende fra første dag. Enkeltsenger og rundsittegruppe på bare 474 cm innvendig lengde – det vakte oppmerksomhet. Også fordi sengene gikk et stykke ut i den integrerte gasskassen. Og ideen slo an – faktisk så bra, at vognen nå er den mest kjøpte av de vognene, som blir produsert hos Adria.

Kjøpere av Adria Adora 472 LU har først og fremst fokus på soveværelset og vognens totale størrelse. Med en egenvekt på 1.000 kg kan en stor del av de vanlige familiebilene være aktuelle. Samtidig er en lasteevne på 300 kg et godt nivå for paret som reiser alene og som fra tid til annen har overnattingsgjester. Det nye utvendige designet med den stilfulle fronten, og tak i haglsikker polyester, er både elegant og diskret.

Går du inn i Adora 472 LU, kommer du direkte inn i en romslig dagligstue, med stort Tv-bord, vitrineskap og toalettrom ovenfor det romslige kjøkkenet. Til 2009 er klesskapet flyttet inn i soveværelset på veggen over fotenden av de to sengene, noe som, totalt sett, gir mer lagringsplass da det nå er to klesskap – et til han og et til henne. Soveværelset er, med vinduer på tre sider og en gjennomsiktig takluke, et deilig lyst og behagelig bekjendtskap. Legg til dette at alle madrasser er anti-allergibehandlet etter den anerkjente AEGIS-metoden. Og så er det også den ekstra detaljen, at det kan trekkes ut en lamellbunn mellom sengene, slik at soveværelset kan innredes med en dobbeltseng i hele vognens bredde.

I årgang 2009 går Adora 472 LU inn i sin andre generasjon med et veritabelt overflødighetshorn av utstyr og komfort. Her får du en toppmoderne vogn, som i standardutførelse har et unikt lysdesign, som passer godt for skandinaviske campere, CD-radio med innebygde høytalere, elektrisk gulvvarme, varmt vann på kjøkken og toalettrom, dusjgulv, dusjforheng og blandebatteri med dusjmulighet. I tillegg er det kassettgardiner, myggnett foran den nye døren med sikkerhetslås, stor takluke, takrail, utvendig serviceluke, reservehjulsholder i gasskassen, dragtildekking, stabilisator, sideposisjonslys og det viktige 3. bremselys. Alt sammen utstyr, som sikrer suksess på campingturene i mange år framover.

Adria Adora 472 LU.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden