: Adria: Samtalekjøkken og luksussoveværelse | Din Fritid

Adria: Samtalekjøkken og luksussoveværelse

Adria Adora 613 HT er en ny model som med letthet lever opp til campernes krav til komfort, luksus og kvalitet på campingturen.

Adria, som de siste årene har ligget helt i tet på den skandinaviske salgsstatistikken, har med Adora 613 HT designet en campingvogn, som både tilgodeser det tradisjonelle og det utradisjonelle. Du finner masser av modeller på markedet, som har enkle senger og stort toalettrom bakerst i vognen, men det er foreløpig ikke noen, som tidligere har kommet på tanken om å plassere et kjøkken i fronten og sittegruppen i midten i en 245 cm bred campingvogn.

Vinkelkjøkkenet er stort - faktisk i hele vognens bredde, og sittegruppen er innredet med vinkelbenk på den ene siden og en dobbeltbenk på den andre. Og så får du også en ekstra sitteplass i form av en praktisk puff, som kan plasseres etter behov.

Utgangspunktet for den nye modellen bygger både på campernes ønsker, og på erfaringer i Adrias utviklingsavdeling, som alltid har øynene åpne for nye spennende løsninger, som kan brukes til å utvikle fabrikkens produkter. Det har bl.a. medført, at Adria var en av de første fabrikkene, som innførte elektrisk gulvvarme som standard på sine modeller, slik at de uten synderlige forberedelser kan brukes hele året. Det samme gjelder komfortdetaljer som varmt vann på kjøkken og toalettrom, blandebatteri med dusjmulighet, luftvarme, stabilisator, utvendig serviceluke til lasterom og en ekstra stor takluke. Alt sammen utstyr, som den dag i dag finnes som ekstrautstyr på andre fabrikknye campingvogner. I tillegg kommer at alle 09 Adora modeller er sendt på markedet i en oppdatert utgave med et enda høyere utstyrsnivå, som bl.a. omfatter CD radio med innebygde høytalere, ny inngangsdør med sikkerhetslås, ny spennende LED belysning, nye tekstiler, nytt møbeldesign og mye mer.

Alle, som ser den nye Adora 613 HT, legger først merke til det store romslige kjøkkenet og sittegruppen, som er plassert så praktisk, at du både kan tilberede lekre måltider uten å stå i veien, og samtidig følge med på praten i sittegruppen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden