: Sunlight bobilnyheter til modellåret 2011 | Din Fritid

Sunlight bobilnyheter til modellåret 2011

Sunlight utøker bobilprogrammet med to nye planløsninger og har dermed elleve planløsningsvarianter i to karosserivarianter for modellåret 2011. Som basis benyttes Fiat Ducato X/250 som standard utstyrt med 2,2 JTD motor og 100 hk.

Utvendig er det ikke foretatt noen endringer, med unntak av et tredje bremselys på endeveggen integrert i en list over vinduet. Utvendig merker man seg også tonede vinduer.
Innvendig er det også foretatt noen detaljmessige endringer der kjøkkenskapene har fått samme farge som det øvrige interiøret. Over oppvaskkummen er det nå en dekkeplate som samtidig fungerer som skjærebrett. Døren til toalettrommet har fått ny dørklinke.

På utstyrssiden vil det som ekstrautstyr nå bli mulig å få bilene med elektrisk gulvvarme, og i utstyrsvarianten Classic er det integrert radioantenne i sidespeilet. Det er til 2011-sesongen mulig å velge mellom to innvendige designvarianter, Almeria og Torino.

To nye planløsninger blant de halvintegrerte bilene er tilkommet. T 64 baserer seg for en stor del på den tidligere T 63, men kan takket være muligheten for en heveseng by på fire komfortable sengeplasser. Kjøkkenet har fått L-form og byr på romslig arbeidsbenk.
T 69 er en ny planløsning med en stor dobbeltseng bak, med romslig lasterom under.

Alkoveprogrammet omfatter fire modellvarianter, A58, A68,A69 og A70.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden