: Düsseldorf 2010: Masser av spennende nyheter til 2011 samlet på et sted | Din Fritid

Düsseldorf 2010: Masser av spennende nyheter til 2011 samlet på et sted

CampingNorge.no har besøkt verdens største campingutstilling i Düsseldorf. Her vises alle de spennende 2011 nyhetene. KABE er den eneste av de svenske campingvognmerkene, som er representert på messen. Her er et utvalg av de viktigste nyhetene.

Verdensnyhet fra Dometic. Aircondition, taklys med dimmer og varmesystem i en og samme funksjon.

Designprisen på Düsseldorf messen gikk til den fantastisk fine teltvognen: Opera, som er utviklet av hollendere. Navnet passer perfekt. Tillykke.

AL-Ko tilbyr et nytt stabiliseringssystem til bobiler, som kan ettermonteres på Al-Ko chassis. I simulatoren kan man merke forskjellen før og etter. Her er det artikkelens forfatter, som prøver ut systemet.

Den ettertraktede Bürstner Belcanto serien fås nå i en reisevogn med klassisk planløsning med rundsittegruppe og fransk seng. Modellen heter 510 TS.

Danskproduserte Camp-let, som nå også skal introduseres i Sverige, hever sengekomforten med lamellsenger, som er hevet, slik at man også får mer oppbevaringsplass i vognen.

Dethleffs har veldig mange nyheter både blant campingvogner og bobiler. Blant annet med fire nye flotte farger: gul, mint, brun og hvit. Se bl.a. på disse Dethleffs LifeStyle.

Dethleffs feirer 80 år med en helt unik campingvogn, som kun blir produsert i et begrenset og nummerert antall.

Den tyske forteltprodusenten DWT har lansert et nytt og annerledes tre meters fortelt med navnet Focus.

Innovative Frankia har videreutviklet den populære FF2 til en FF4, som har plass til fire personer og heve/senke seng.

Hobby har sammen med Domtic utviklet en helt ny standard angående smarte kjøleskap. Det er høyt og smalt uten at det går ut over oppbevaringsplassen.

Hymer har en hall for seg selv på messen og det sier litt om det utvalg, som merket tilbyr og at der er et hav av nyheter. På bobilsiden en helt ny B-klasse og på campingvognsiden nye smarte løsninger på hevetaksvogner.

Isabella er også i år i gang med forskjellige konseptfortelt. Spennende utviklede fortelt, som tar utgangspunkt i forbrukernes egne ønsker.

Caravelair lancerer en ny kampagneserie med navnet Brasilia.

LMC tar vintercamping svært seriøst og har nå lansert en helt ny serie med navnet Scandica. Den skal kunne klare de barskeste skandinaviske vinterforhold.

McLouis vinner mer og mer terreng i Skandinavia og med god grunn. Den italienske produsenten har et stort utvalg og prisene er svært fornuftige.

Spennende vogn fra Adria er Adria Adora Supreme 563 PT. På bobilsiden er det også flere nyheter bl.a. en veldig fint innredet delintegrert Adria Coral, der prisene starter på 650.000,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden