: 2011 nyheter fra Hobby | Din Fritid

2011 nyheter fra Hobby

Til sesongen 2011 forbedrer Hobby sitt framgangsrike produktutvalg og tilbyr et omfattende utstyrsnivå som standard.


Dometic Slim Tower RML 8330

Et nytt og veldig smidig kjøleskap som rommer tilstrekkelig og dessuten kan tilpasses dine behov.

Med Dometics nye kjøleskap på 140 liter, Slim Tower RML 8330 dekker du uten problemer feriebehovene. Kjøleskapet er høyt og smalt og det mest finurlige er at fryseboksen på 12 liter kan tas ut for å tilpasse seg det aktuelle behovet. Også grønnsakskuffen kan tas ut.


Eclipse - DVD/CD-Radio

Med bobilkjøpet 2011 følger som standardutstyr Eclipse DVD/CD-Radio.

Nyhet i Hobby 2011 er denne Eclipse DVD/CD-Radio. Radioen kommer med løstagbar Tom Tom navigasjonsdel og ryggekamera. Fordelene er mange flere som for eksempel bluetooth, RDS radio, USB-tilkobling og iPod-styring, har pekeskjerm, er flerspråklig, har belysning samt separat bass-/mellom-/diskantkontroll samt voluminnstilling.

Bildet viser et eksempel på hvor de flate høytalerelementene er montert i takelementene (i selve verket er de usynlige)

ELAC Høytalersystem

Hvorfor spare på lydkvaliteten bare for at du er på ferie! Hobbys lydanlegg ELAC byr ikke bare på bra lyd, men dessuten på usynlig lyd.

Med Hobbys høytaleranlegg ELAC får du det du betaler for. I tillegg til den høye lydkvaliteten garanterer firmaet også at du får det usynlig (altså ingen synlige høytalere) og i hele bobilen - ikke bare på en plass. Med en teknikk der flate membraner utnytter bobilens innertak for å spre lyden utloves en like høy lydkvalitet i hele bobilen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden