: Danmark: Jambo Feriepark velger Cabbyvogner til sin supercamping | Din Fritid

Danmark: Jambo Feriepark velger Cabbyvogner til sin supercamping

Jambo Feriepark i Danmark er en av Europas fem beste campingplasser og den høyest rankede i Skandinavia. Familiecampingens standard er veldig høy og service- og aktivitetstilbudet er omfattende.

Jambo Feriepark i Danmark er en av Europas fem beste campingplasser og den høyest rangerte i Skandinavia

Cabby 740 F2C Family-vogner

For ytterligere å øke tiltrekningskraften tilbyr Jambo luksus i campingvogner fra Cabby. Det er Cabby 740 F2C Family-vogner, med seks sengeplasser og stort kjøkken, som campingens gjester kan leie på ukebasis under hele sommerhalvåret.

- Vi har lett etter en bra utleievogn, sondert markedet og valgt Cabby fordi at vi synes at deres vogner har den beste kvaliteten og den mest moderne designen. Jambo har jo de fire siste årene blitt utsatt til Danmarks beste campingplass, så vi vil forsikre oss om at når vi leier ut campingvogner til gjestene våre så får de et produkt som er i toppklasse, sier Christina Egelund, sjef for Jambo Feriepark.

De typiske gjestene som leier en Cabbyvogn på Jambo Feriepark er familier som funderer på å kjøpe en campingvogn men ikke er sikre på hva de vil ha. Før de investerer i en vogn vil de prøve å bo i en for å se om det er en ferieform som passer deres familie. Og da er det spesielt viktig at de får en bra opplevelse, framholder Christina Egelund.

- Jambo holder høyeste klasse på alt og vi har de beste vognene i premiumsegmentet. Derfor er det spesielt morsomt for oss å finnes der for gjestene deres med våre vogner, og å bli vist på et slikt campinganlegg som får så mye oppmerksomhet og er så høyt verdsatt, sier Hans Lindh, direktør i Cabby Caravan AB.

DCC Superplatz

Jambo markedsfører Cabbyvognene under rubrikken ”Har du lyst til å prøve på campingferie når den er som aller best?” og fortsetter: “Prøv en luksuscampingvogn og gled deg til en femstjerners ferie på Jambo Feriepark. Det er helt nye luksuscampingvogner av det svenske merket Cabby. Det er soveplasser til seks personer (hvorav to passer best for barn), kjøkken, toalett samt et stort Isabella fortelt med fast gulv. Fullt utstyrte med service, flatskjerm, hagemøbler og mye mer.”

Jambo Feriepark, som ligger ved Vesterhavet i Saltum på Nord-Jylland, er en campingplass som hvert år får veldig høye karakterer. Den er utpekt til Danmarks beste campinganlegg fire år på rad, 2009, 2010, 2011 og 2012.

Den tyske campingorganisasjonen DCC utså tidligere i år Jambo Feriepark til en av de fem beste campingplassene i hele Europa. Den tyske forbrukerorganisasjonen ADAC har klassifisert Jambo Feriepark som Superplatz – en av 14 totalt i Europa.

Les mer om Jambo Feriepark her

Les mer om Cabby her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden