: Utleie av vinter-bobiler | Din Fritid

Utleie av vinter-bobiler

Europas største firma for utleie av bobiler er nå etablert på Jessheim. Praktiske alkovebiler, elegante halvintegrerte eller luksuriøse integrerte bobiler av merket Dethleffs og Sunlight leies ut - også i vinter.

Smari Haraldsson hos McRent på Jessheim gir gjerne råd og tips om hvordan man bruker bobilen på vinterstid. Foto: Arne Løkkevold

Av Arne Løkkevold

I år etablerte McRent seg i samarbeid med Sørlandets Caravansenter på Jessheim. Selv om det er blitt vinter, leier McRent ut biler som egner seg også på vinterføre. De vil ha fire-fem vinterklare biler til enhver tid. Er etterspørselen og behovet stort vil de kunne ha 10-15 vinterklare biler klare i løpet av en ukes varsel dersom flere idrettslag eller skilag ønsker å benytte bobil på eksempelvis skirenn. Bobilene er registrert for fire til seks personer, og er 2013 modeller.

Vinterlige Råd

Smari Haraldsson hos McRent på Jessheim, forteller at de har laget et eget informasjonsskriv som de sender med de som leier biler om vinteren. Her vil de gi råd og tips om hvordan man bruker bobilen om vinteren blant annet med tanke på vann og annet som kan fryse ved lave temperaturer.
McRent vil ha kampanjer og rabatter i tilknytning til både Vasaloppet, Birkebeinerrennet og rallyarrangementer i løpet av vinteren. Den korteste leieperioden vil være fra torsdag til mandag. Har leietaker spesielle behov, er det muligheter for fleksible og imøtekommende løsninger forteller Smari Haraldsson.
I dag har McRent 34 biler til utleie. I løpet av 2014 vil antallet utleie-bobiler øke til 39.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden