: Det Eventyrlige fortelt | Din Fritid

Det Eventyrlige fortelt

På Vejle Kunst og Designskole i Danmark har elevene hatt en kreativ oppgave om hvordan et fortelt kan se ut.

Finnes ikke maken: Dette Isabella-forteltet ble resultatet av det danske design-prosjektet.

Unikt design

Elevene på skolen har i lengre tid hatt et av Isabellas fortelt stående i Spinderihallerne, hvor elevene har arbeidet for å få det til å bli noe helt nytt. Nylig ble det ferdige resultatet presentert for salgssjef Tommy Boisen hos Isabella samt utviklingssjefen i samme firma.
Elevene valgte H.C. Andersens eventyr som tema for forteltet da dette forbindes med noe av det mest danske som finnes – på samme måte som elevene mener Isabella i stor grad assosieres med Danmark.
Tre ulike eventyr ble valgt til forteltets tre sider, og etter en del diskusjoner kom elevene frem til at de skulle bruke farger som oppfattes som stikk motsatte av camping, nemlig sarte pastellfarger.
Figurene på teltduken er gjennomsiktige, så der de er plassert på vinduene kan man se ut gjennom de. En artig effekt i følge elevene som får egne opplevelser av å se gjennom teltet, gjennom figurene og gjennom fortellingen.
Det Eventyrlige teltet vil bli vist frem på Ferie for alle-messen i Herning i Danmark fra den 21. til den 23. februar.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden