: Bürstner 2017: Satser på familier | Din Fritid

Bürstner 2017: Satser på familier

Det er ingen store endringer for neste sesong fra Bürstner. Men den norske importøren Kroken vil fortsatt ha mye fokus på sin Nordic serie, som tilbyr opptil sju soveplasser.

Kehl, Tyskland: På vognsiden har Bürstner internasjonalt fire modellserier, Premio, Premio Plus, Averso Plus og Averso Top. Men hos norske forhandlere vil de fleste kunder som vurderer Bürstners campingvogner kun bli møtt av Nordic-serien. Denne serien er utviklet i samarbeid mellom fabrikken og den norske importøren, og hadde premiere i fjor. 2017-modellene er i liten grad forandret, serien selges hovedsakelig i Norge.

Med køyeseng

Nordic 600 TK er en ypperlig familievogn, og har dobbeltseng og køyeseng bakerst. Det er mulig å passere mellom disse, og mange vil sette pris på nærheten til ungene som denne løsningen gir. Kjøkkenet er av bra størrelse med tre bluss og vifte over, samt romslig kjøleskap på 160 liter, og fryser på 30 liter. Rett til venstre for inngangsdøren finner du et smart høyskap med mulighet for å henge opp jakker. Sengeavdelingen er imponerende. God dobbeltseng på høyre side med mulighet for å slå ned en ekstra køyeseng dersom det skulle være nødvendig. På venstre side finner du tre køyesenger. Litt lite skapplass er det kanskje, men da gjelder det å pakke smart. Badet er godkjent og byr på dusjmulighet. Sittegruppen er lys med beige og brune innslag og vognen har bra LED belysning som gir en hyggelig atmosfære.

Gourmet-vogn

Er du glad i å lage mat på tur vil du trives med Nordic 580 TS. Det første som slår oss når vi kommer inn i vogna, er det fantastiske kjøkkenet. Arbeidsbenken er av det virkelig store slaget. Dometic kjøleskapet er på 160 liter og fryser på 30 liter. Over kjøleskapet er stekeovnen. Det er bra med skapplass og kjøkken innbyr virkelig til matlaging. Badet er av god størrelse med en dusjløsning i midten. Det er et hengeskap og høyskap med hyller til klær. Over dobbeltsengen er det mulig å slå ned en ekstra køyeseng dersom man har med seg et barn eller barnebarn (60 kg maksimal vekt). Vognen har effektfull LED-belysning i taket og under overskapene. Sittegruppen er romslig og byr på plass til flere av dine naboer på campingplassen. Fargevalget går i beige og brunt i kombinasjon med lyse farger på skapdørene, noe som gir et moderne men konservativt uttrykk. Rett innenfør døren finner du sammen smarte høyskap som på 600-modellen. Les mer om vår test av Nordic-serien i utgave 7-2015. Prisene i Norge på Nordic-serien starter på rundt 315 000 kroner. Det er også mulig å få Nordic levert med Alde, som tilleggsutstyr.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden