Fikk pris:: Hobbys grunnlegger hedret | Din Fritid
Fikk pris:

Hobbys grunnlegger hedret

Harald Striewski, som grunnla den tyske campingvogn- og bobilprodusenten Hobby for over 50 år siden, er blitt hedret av Messe Düsseldorf under Caravan Salon 2019. Harald Striewski grunnla Hobby i 1967 og har alltid vært hjertet og sjelen til selskapet siden den gang.

Begrunnelsen for prisen er å hedre Harald Striewski som en ekstraordinær gründer i caravanindustrien. Han har forstått, med lidenskap, engasjement og lidenskap for å designe campingvogner og bobiler etter kundenes behov. Med ekstraordinære ideer, stor gründerånd og utrolig kreativitet, har han skrevet en suksesshistorie som er uten sidestykke, sier Werner Matthias Dornscheidt, administrerende direktør i Messe Düsseldorf.

Hobby sysselsetter nå mer enn 1200 ansatte ved sin fabrikk i Fockbek i Nord-Tyskland. Fabrikken er en av de største produksjonsstedene for campingvogner og bobiler i Europa.

I fjor forlot 12.000 campingvogner og 2000 bobiler denne fabrikken, og genererte en årlig omsetning på 275 millioner euro. Med en markedsandel på 22,3 prosent for campingvogner i Tyskland, har Hobby en utmerket posisjon i sektoren.

Hobby-gruppen inkluderer også:

Fendt-Caravan GmbH i Mertingen (Bayern, Tyskland)

Rendsburger Feuerverzinkerei i Rendsburg, Tyskland

Formlight GmbH, Warburg (NRW, Tyskland)

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden