Hobby og Truma på vintercamping: Hobby valgte Tromsø | Din Fritid
Hobby og Truma på vintercamping

Hobby valgte Tromsø

Den første helgen i februar inviterte Hobby og Truma europeisk fagpresse til Tromsø for å teste ut vintercamping. På programmet stod overnatting i modellene Vantana og nye Ontour, hundesledekjøring og jakt på nordlys.


Hobby liker Tromsø så godt at de la en praktisk visning av deres nye Optima Ontour til ishavsbyen. Et europeisk fagpressekorps fikk oppleve norsk natur fra sin beste side!

Fagjournalister fra England, Nederland, Frankrike, Tyskland, Sverige og Norge var samlet i Tromsø. Hobby er for tiden aktive med å vise frem sine bobiler, og hadde som mål med turen å vise at deres bobiler fungerer like godt vinter som sommer. Alle journalistene fikk én overnatting i de til sammen åtte splitter nye bobilene som var fraktet til Tromsø for anledningen. Med på kjøpet fikk journalistene også hundesledetur, vinterkjøring og noen unike fotomuligheter i norsk natur, som viste seg fra sin beste side.


Selv midt på dagen henger sola lavt i Tromsø i begynnelsen på februar. Ti minusgrader og sol ga de tilreisende en fantastisk naturopplevelse, ikke minst på hundesledetur.

Nordlys på kjøpet

Siste kvelden var det nordlysforedrag hvor noen og enhver ble en del klokere på dette fascinerende naturfenomenet. Til tross for skydekke kunne Anton Heijbel fra Pukka Travels fortelle at det var ganske gode sjanser for å få med seg nordlys. Og kun én time senere, midt under middagen, styrtet selskapet ut - med kameraer rundt halsen og fotostativ under armen. Alle fikk med seg nordlyset som vennlig danset på himmelen til det internasjonale selskapets store glede. Senere på kvelden ble det enda flere fotomuligheter, denne gang på et utsiktspunkt på Kvaløya med et følge på åtte bobiler.

Elsker Tromsø

Din Fritid var med på turen og spurte salgs- og markedssjef i Hobby, Manfred Taedcke, hvorfor Hobby valgte Tromsø?
– Jeg var i Tromsø første gang i forbindelse med at vi åpnet utleiavdelingen for Touring Cars her. Jeg ble så begeistret at jeg besøkte byen en gang til, sammen med min sønn. Det var en like stor suksess. Dette er min tredje gang i byen, og jeg liker meg virkelig godt her. Her har du alt: En super campingplass i Tromsø camping, en by med gode restauranter, butikker og utesteder, havnen og dusinvis med aktiviteter. I tillegg er det enkel adkomst med fly og en havn som gjorde at vi kunne skipe bobilene hit. Opplevelsen av å være 600 kilometer nord for polarsirkelen gjør inntrykk på oss utlendinger, forteller Manfred, som er bosatt i Tyskland.


Salgs- og markedssjef i Hobby, Manfred Taedcke, og markedskoordinator Cilia Eckrich koste seg i Tromsø, og var meget fornøyd med byen og landskapet som viste seg fra sin beste side i de to dagene arrangementet varte.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden