Caravan Salon 2019:: Verdens største setter Europa-rekord | Din Fritid
Caravan Salon 2019:

Verdens største setter Europa-rekord

Caravan Salon 2019 i Düsseldorf satt ny rekord med 268 000 besøkende sammenlignet med 250 211 i fjor. Totalt 645 utstillere fra 31 land presenterte sine nyvinninger og nåværende modeller i 13 haller og i det store utendørsområdet. Totalt ble 2100 bobiler og campingvogner vist på mer enn 214 000 kvadratmeter, pluss tilbehør, teknisk utstyr, markiser og husvogner. I tillegg til dette var campingplasser, bobilparker og reisemål godt synlige for publikum, noe som bidro til europeisk besøksrekord innenfor segmentet fritid og ferie.

– CARAVAN SALON 2019 var en enestående begivenhet med fornøyde besøkende og utstillere, strålende salgstall og en utmerket stemning som hersket over hele messeområdene. Antall besøkende har mer enn oppfylt forventningene for oss som arrangører og spesielt forventningene fra utstillere. Dette gjør arrangementet vårt ikke bare til den best besøkte messen for caravanbransjen, men også til Europas best besøkte fritids- og feriemesse, sier Wolfram N. Diener, administrerende direktør i Messe Düsseldorf GmbH.

Det var spesielt store mengder besøkende i løpet av de to helgene av showet. Caravan Center, den store messecampen på P1, ble også fullbooket i hele messeperioden.

CIVD-president Hermann Pfaff fra det tyske caravanbransjeforbundet er også ekstremt fornøyd med hendelsesforløpet på messen:

– CARAVAN SALON bekrefter den generelle, sprudlende stemningen i caravannsektoren med rekordmange besøkstall og suverene salgstall. Atmosfæren blant utstillere og besøkende i salene var førsteklasses. Jeg har også vurdert det store antallet innovasjoner, globale premierer og kjøretøystudier som spesielt positive. De nye materialene som presenteres her, forskjellige drivteknologier så vel som løsningene for vektreduksjon viser at industrien konsentrerer seg om mange morgendagens temaer,” legger Pfaff til.

Fornøyde utstillere

Utstillerne på CARAVAN SALON var også fylt med entusiasme over resultatene:

Martin Brandt, styreleder i Erwin Hymer Group, oppsummerer med stor tilfredshet:
– Vi er glade for den vellykkede CARAVAN SALON med rekordhøye besøkstall. På begynnelsen av messen har vi allerede klart at overtakelsen av Erwin Hymer Group av THOR Industries skaper en vinn-vinn-situasjon for alle involverte parter. Med vår brede baserte portefølje tilbyr vi riktig løsning for alle kundebehov over hele verden. Vi setter spesielt stor pris på det yngre publikum. Interessen for kompakte inngangsbiler og vogner har motivert mange nye interesserte til å komme til Düsseldorf. Ved siden av dette blir det tydeligere og tydeligere at digitalisering vil være nøkkelen til fremtidig mobilitets- og fritidsopplevelser. Vi bygger videre på disse impulsene og ser frem til høsten 2019, der vi håper å se så mange interesserte som mulig igjen hos våre forhandlere. 

Holger Schulz, daglig leder i Hobby-Wohnwagenwerk Ing. Harald Striewski GmbH er begeistret for de mange besøkende på Hobbys stand:
– Vi er spesielt fornøyde med årets avspark for sesongen. Vi ser frem til denne nye sesongen fordi Hobby kommer med overbevisende produkter og genererer stor interesse blant kunder i alle aldre. I bobil-segmentet er det spesielt våre to nye innstegsseriene som scorer poeng hos de besøkende. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden