VW nyttekjøretøy:: Forlenger garantitiden med 3 måneder | Din Fritid
VW nyttekjøretøy:

Forlenger garantitiden med 3 måneder

Volkswagen nyttekjøretøy forlenger garantitiden for nye kjøretøy med tre måneder. I mange markeder har det i denne perioden værtvanskelig å få utført service og garantiarbeid, sier VW. Derfor vil alle deres nyttekjøretøy som normalt ville endt sin garantiperiode mellom mars og mai 20202 bli utvidet med tre måneder.

Hannover 5. mai 2020: Volkswagen Commercial Vehicles forlenger garantiperiodene for nye kjøretøy. Dette gjelder globalt for disse modellene: Amarok, Caddy, T6 / T6.1 og Crafter, som har garantier som utløper i perioden 1. mars til 31. mai 2020. Utvidelsen gjelder i tre måneder etter utløpet av den opprinnelige nye- kjøretøy eller utvidet garanti. Den tre måneder lange garantiutvidelsen er en engangs, frivillig ordning for å hjelpe kunder i den eksepsjonelle situasjonen forårsaket av Covid-19, forteller VW i en pressemelding.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden