Helsevesenet får applaus:: Takk for innsatsen | Din Fritid
Oversiktsbilde fra den italienske campingplassen Union Lido.
Helsevesenet får applaus:

Takk for innsatsen

Italia og Spania er land som er veldig hardt rammet av korona-viruset og hvor helsevesenet jobber på spreng. Nå har flere campingplasser tatt initiativ til å takke for innsatsen ved å tilby gratis ferie for leger, sykepleiere og annet sykehuspersonell, når det igjen er mulig.

Det er organisasjonen Leading Campings som forteller om gesten: 

Dette er en håndgripelig takk for det solidariske arbeidet som legene og helsepersonellet har gjort - og gjør. Selv med tanke på det økonomiske tapet for campingplassene under koronakrisen, er de opptatt av å påpeke at dette er en honnør gjort av respekt for innsatsen, og ikke en markedsføringskampanje. Spanjolene donerer mer enn 1.000 overnattinger, italienerne har ikke begrenset tilbudet. Union Lido donerer tilsammen 100 ukers ferie. Mer informasjon på www.lamarinaresort.com, www.playamontroig.comwww.unionlido.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden