Halvert salg:: Caravan & Bil Bø AS er konkurs | Din Fritid
Halvert salg:

Caravan & Bil Bø AS er konkurs

– Salget har halvert seg i første halvår i år i forhold til første halvår i fjor, forteller advokat Øystein Malmgren til Telemarksavisa. Etter at Caravan & Bil Bø AS har meldt seg selv konkurs er han oppnevnt som bobestyrer. 

Selskapet Caravan & Bil Bø AS begjærte oppbud denne uken. Det betyr at selskapet slår seg selv konkurs. Den negative trenden skal ha startet i fjor og forsterket seg i år.

Salget toppet seg i 2019 da selskapet solgte nye og brukte bobiler og campingvogner for nærmere 47 millioner kroner. I fjor endte salget på rundt 36 millioner. De siste fem årene har firmaet gått med underskudd i tre av dem, melder Telemarksavisa. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden