Bobil-Dag i nord: Mosjøen: Problemløseren | Din Fritid
Bobil-Dag i nord: Mosjøen

Problemløseren

Mosjøen er stedet som gjorde om «irritasjonsfjellet» til en attraksjon. I dag kan du gå opp en av landets lengste sammenhengende steintrapper, og ta zipline ned. Bli med oss, og opplev hva Mosjøen har å by på av opplevelser og overnattingsmuligheter for deg som ferierer på hjul.


Mosjøen er kommunesenteret i Vefsn kommune og byr på den vakre bydelen Sjøgata fra 1800-tallet.

Mosjøen ligger i skyggen av Øyfjellet, der elvene Skjerva og Vefsna møtes og renner ut i Vefsnfjorden. Elvene gjør at stedet i praksis blir en halvøy, selv om det ikke ser slik ut på kartet, eller oppleves som det i praksis. Sentrum er lett tilgjengelig fra bobil- og campingplassen, det er bare minutter å...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden