Tromsø: Byr på både by og villmark | Din Fritid
Tromsø

Byr på både by og villmark

Tromsø er byen for aktivt friluftsliv og urbant byliv. Her kan du gå på konserter med verdensstjerner på små, intime scener, eller få servert skrei rett fra ishavet. Lokal mat er en opplevelse, enten den er tilberedt etter lokale skikker eller av franske gourmetkokker.


Tromsø camping

I Tromsø kan du få bruk for kajakk, ski og sykkel på samme tur. Tidligere var turismen konsentrert rundt sommersesongen – men nå er det turistsesong hele året. Bobilturismen henger nok litt igjen i sommertradisjonen, men hva med å leie en bobil med vinterdekk og solid varmeanlegg en uke i februar-mars? Da er skreien på sitt beste, og sjansen til å se nordlys er meget god. Les...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden