Bobil-Dag i Nord: Til polarsirkelbyen med bobil | Din Fritid
Bobil-Dag i Nord

Til polarsirkelbyen med bobil

– Vi er en uslepen diamant, med et litt ufortjent dårlig rykte etter tung satsing på industrien. Men mye spennende skjer i Mo i Rana nå. Kommunen satser på å forskjønne, det brukes penger på pynting av byen, og vi har fått et bra kulturliv, forteller Georg Enga ved byens turistinformasjon til Din Fritid.

Mo i Rana er Nord-Norges fjerde største by, og har hatt bystatus siden 1997. Om den vidstrakte kommunen hadde fått lov til å telle med alle sine 26 000 innbyggere, hadde de passert Harstad i antall, og vært landsdelens tredje største by.

...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden