Fricamping på fjellet: Sju høye høydepunkt | Din Fritid
Tyin
Fricamping på fjellet

Sju høye høydepunkt

Høsten er høysesong for fjellturer. Det finnes mange flotte steder man kan dra til. Jeg har samlet et knippe flotte fricampinger med fantastisk turterreng rett utenfor bilen. Vi holder oss i Sør-Norge denne gang, for at ikke listen skal bli altfor lang.

Bobil er perfekt for fargerike fjellturer på høsten! Enten du skal jakte, fotografere, plukke bær, eller bare nyte naturen. På fjellet er det mange flotte steder å velge mellom. Vi tar for oss sju steder som forslag til en liten høstferie i fjellheimen. Du kan selvsagt ligge i ro på ett av stedene, og gå forskjellige turer hver dag. Noen vil kanskje ønske å legge inn en overnatting eller to på campingplass også? Det er jo hyggelig å se noen blide fjes rundt seg, og det kan være greit å ha strøm og andre fasiliteter innimellom. Men våre sju tips har alle til felles at de er høytliggende...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden