Bobil-Dag på tur: Namsos: Tømmer & rock | Din Fritid
Bobil-Dag på tur: Namsos

Tømmer & rock

Namsos ligger lengst inn i Namsenfjorden, ved utløpet av elva Namsen, og har vokst på tre og tømmerdrift. Men i moderne tid har byen blitt mer kjent for sin musikk - i form av nasjonale rockestjerner som Åge Aleksandersen, Prudence, Terje Tysland, Stein Ingebrigtsen og D.D.E.

Din Fritids utsendte har besøkt byen med vår trofaste reportasjebobil for å ta pulsen på rockebyen. Om det resulterte i godstemning og trampeklapp finner du ut ved å lese om våre høydepunkter:

Fantastisk utsikt

Fra Rock City til byfjellet Klompen tar det drøyt 20 minutter å gå fra sentrum til toppen av fjellet som byr på fantastisk utsikt ut over byen og Namsenfjorden. Bjørumsklumpen, som i dagligtale bare blir kalt Klompen, har en høyde på 114 moh. og ligger nærmest...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden