Vinter i Norge: Med bobil og ski i Bodømarka | Din Fritid
Vinter i Norge

Med bobil og ski i Bodømarka

Det er fantastiske turmuligheter i Nord-Norge, også vinterstid. Man kan selvsagt kjøre egen bil oppover, men i lavsesong er leieprisene gunstige. Vi tok toget til Bodø og hadde fire dager med både jobb og fritid med en leiebobil som base.

Området rundt Bodø er et av de beste og mest varierte for å gå toppturer på ski. Utfordringen er at man aldri vet hvilke topper det er best forhold på. Været og føret varierer fra dag til dag. Med bobil er man uavhengig og kan kjøre dit forholdene er best. Eller som vi gjorde - kjøre dit man tror de er best, se at man tok feil, kjøre tilbake og få en super tur likevel.

Guttetur

Vi fikk hentet vår halvintegrerte fire-personers Carado T448 fra Kroken Bodø/Rent Easy. Frihet...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden