Fricamping på Venabygdsfjellet: Høstferien som ble vinterferie | Din Fritid
Fricamping på Venabygdsfjellet

Høstferien som ble vinterferie

At den norske fjellheimen kan være lunefull vet de fleste. Men at vi skulle få nysnø i høstferien hadde vi ikke planlagt. Det viste seg å bli prikken over i-en på en flott fricampopplevelse på Venabygdsfjellet.


Med bobil og campingvogn på fricamping - funker som ei kule det! Det gjelder bare å planlegge litt.

Vi følte oss som en liten karavane der vi kjørte oppover Gudbrandsdalen. Det er selvsagt å overdrive når man ikke er flere enn én bobil og én personbil med campingvogn, men det er gøy å være flere på tur, og det fungerer utmerket å kjøre reisevogn og bobil sammen. Det krever litt...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden