: Vinteråpen camping | Din Fritid

Vinteråpen camping

Februar betyr for mange, kanskje spesielt barnefamilier, skiferie på fjellet. Mange campingplasser har vinterstengt, det har ikke Hallingdal Feriepark. Campingen byr på langrennspor, skøytebane og akebakke.


I vinterferien er det mulig å booke seg inn på kanefart i Gol.

Vår vinterpark er åpen, kan vi lese i en pressemelding fra campingplassen. Her kan du gå på langrenn, stå på skøyer eller ake, og alt dette på campingens eget område. I tillegg har parken et eget lekeland og en anerkjent restaurant. Ferieparken har så langt fra gått i vinterdvale: De tilbyr også aktiviteter som barnas verksted, familiequiz, kanefart, koketeater og mye mer. Er du lei av å ta. vogna eller bobilen på vinterføre, så meldes det om fortsatt ledige hytter.

Se program for vinterferien her (ekstern lenke, åpnes i separat vindu).


Skiløypene er klare for de besøkende til Hallingdal Feriepark, forteller campingplassen.

Sommeren kommer

Frister det lite med vintercamping kan du glede deg til at en fårhåpentligvis varm og god sommersesong står for tur. Da kan kanskje en virkelig annerledes overnattingsopplevelse friste?
Glamping-sesongen på Hallingdal Feriepark er i gang fra 20.mai til 2. september. 
Glamping er Glamorous Camping: Store, telt med ståhøyde, teppegulv, senger og elegant møblering, strøm og varme. Komforten blir som et godt hotellrom, samtidig som du opplever å være nær naturen! Glamteltene er møblert for to eller fire personer, der størrelsen på selve teltet er den samme. Tomannsteltene er nå alle med vedfyring! 


Glamping er et eksklusivt overnattingstilbud på Hallingdal Feriepark, den luksuriøse teltovernattingen tilbys i sommersesongen.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden