Bobil-Dag i Arendal: I hjertet av Sørlandet | Din Fritid
Bobil-Dag i Arendal

I hjertet av Sørlandet

Arendal representerer byliv og sørlandsk skjærgård. I Arendal kan du hoppe på ferge til flotte småøyer, nyte strandliv, et myldrende byliv med shopping og gode matopplevelser i Pollen. Eller hvorfor ikke bare henge litt på brygga? Her er det alltid noe som skjer!


På sommeren er Pollen i Arendal et populært midtpunkt for småbåtene og folkelivet rundt på kafeer og restauranter som omkranser den lille havnen. Det Gamle Rådhus er vel verdt et besøk.

Byen Arendal har en lang maritim historie. Under seilskutetiden på 17- 1800-tallet var byen en av landets største og rikeste sjøfartsbyer. Opprinnelig ble den bygget på syv holmer og ble kalt «Nordens Venedig» før...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden