Bobil-Dag på tur: Kragerø: Sommerbyen | Din Fritid
Bobil-Dag på tur: Kragerø

Sommerbyen

I Kragerø er det kort avstand til det meste. Her finner du gallerier, kafeer, restauranter og shopping i små lokale butikker. Ikke nok med det, her er det mange turmuligheter og et meget rikt uteliv på sommerstid.

Kragerø kommune er en bykommune i Vestfold og Telemark fylke med rundt 11 000 innbyggere. Kragerø bysentrum har drøyt 5 000 fastboende. Med 495 øyer, holmer og skjær og 4 000 fritidsboliger, mangedobles befolkningen i sommersesongen. Det blir sagt at opptil 70 000 mennesker holder til her i sommermånedene.

Rolig før...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden