Produsent

Artikler av skribenten

Produkt
El-motorsykler og mopeder kommer i 2019:

Harley-Davidson går elektrisk

Det er aldri så lite oppsiktsvekkende at den legendariske amerikanske motorsykkelprodusenten uttrykker seg slik: Fremtiden har kommet, og den er elektrisk. Den 115 år gamle MC-produsenten lanserer nå Livewire, deres første elektriske motorsykkel og i følge produsenten selv: Definitivt ikke den siste. Og om ikke lenge kommer det en langt lettere modell som kan passe i bobilgarasjen!

Caravan

Stor vogn-nyhet fra Hymer

Eriba er Hymers vognmerke, og nylig har det lekket bilder på sosiale medier som viser en bokstavelig stor vogn-nyhet fra produsenten. Den kan minne om en Airstream med sine rene linjer og er 8,2 meter lang.

Kortnytt

Grand California vinner pris for intelligens

Volkswagens egenprodserte bobil ble vist frem i endelig versjon på høstens Caravan Salon messe. Nå nærmer vi oss lansering, og bobilens moderne styringssystemer har nå fått en pris av to tyske tidsskrifter.

Produkt

Lanserer salgsklar elbobil

Verdens første salgbare elektriske bobil er klar for å vises frem på CMT-messen i Stuttgart i januar. Produsenten av Iridium E Mobil tar i mot bestillinger og vil begynne levering på det tyske hjemmemarkedet i løpet av 2019. Rekkevidden er anslått til 200 kilometer.

Produkt
Vises frem på messe i USA:

Ny elektrisk folkevognbuss

VW Buzz Cargo er helelektrisk, har solceller på taket og er fullstappet med avansert elektronikk. Tidligere har VW vist frem bilder av fremtidsmodellen som skal serieproduseres i 2022. På Los Angeles Auto Show som åpner i morgen blir en prototype presentert, og interessen er stor.

Kortnytt
Fremtidig el-bobil?

Norgespremiere på el-varebilen Crafter

Volkswagen Nyttekjøretøy presenterer for første gang i Norge den nye helelektriske varebilen e-Crafter på Zerokonferansen, 7. og 8. november 2018. Lanseringen av varebilen er ekstra spennende da e-Crafter er et chassis som i teorien også kan brukes til bobilproduksjon.