Moseldalen: Ridderslottet | Din Fritid
Moseldalen

Ridderslottet

Burg Eltz er middelalderslottet som har stått i mer enn 850 år. Uberørt av de mange uroligheter og kriger i området. Ikke bare det: Det er samme familie som har eid slottet siden det ble bygget. Og lurer du på om det finnes skatter her, så er svaret ja!

Slottet ligger ikke i selve Moseldalen, men det er ikke mer enn et kvarters kjøretur fra Hatzenport, som ligger rett ved elvebredden. De fleste vil synes at Burg Eltz er verdt den ekstra kjøreturen.

Flott turterreng

Din Fritid ankommer den relativt romslige parkeringsplassen en flott sommerdag i juli. Det er god plass til både bobiler og vogner, og flere av disse har allerede funnet frem hit. Det er ikke kjørevei helt frem til slottet, og det tar et kvarters tid å gå den...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden