Moseldalen: Tysklands beste reisemål? | Din Fritid
Moseldalen

Tysklands beste reisemål?

Det tar i underkant av fire timer å kjøre de rundt 20 milene langs Moselelven fra Trier til Koblenz. Ekteparene Samuelsen og Osvold brukte i sommer fem uker på turen. Med lav puls nøt de synet av elven som snor seg mellom dalsider dekket med vinranker, pyntet med en rekke slott.


Vigdis og Magnar Samuelsen og Inger og Roald Olsvold har tatt seg god tid langs Moseldalen, og opplevelsene har stått i kø.

Din Fritid traff ekteparene i Koblenz, på bobilparkeringen til campingplassen Knaus Rhein-Moselle/Koblenz. Herfra ser man rett over til landtungen Deutsches Eck, hvor Moselelven renner ut i Rhinen. Et naturlig sted å begynne en reise langs Mosel, eller som reisefølget gjorde...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden