France Passion 2020: Velkommen til franske gårdstun | Din Fritid
France Passion 2020

Velkommen til franske gårdstun

Nå er den 28. utgaven av France Passion Stopover Guide kommet! Idéen om å gratis kunne benytte gårdstun hos bønder, vinbønder og kunsthåndtverkere er blitt svært populær. I denne utgaven av guiden presenteres fler enn 2050 overnattingssteder over hele Frankrike. Selv om du ikke kan reise for tiden på grunn av smittefaren er det mye spennende å lese!

Det ser ut til at vi må nøye oss med å bruke guiden til planlegging foreløpig på grunn av helsesituasjonen en hel verden rammes av om dagen, men forhåpentligvis kan den settes ut i praksis om ikke så altfor lenge.

Hvorfor benytte seg av France Passion Guide?

Ved ankomst får du en varm og vennlig velkomst, gratis overnatting, fred og ro på et trygt område, og du får oppleve lokale spesialiteter rett fra produsenten enten det er vin, østers eller ost. Dette er en annerledes og spennende måte å oppleve Frankrike på. Redaksjonen i Din Fritid har ved flere anledninger prøvd ut ordningen, med stort hell!

Boken og medlemsskapet, som frem til påsken 20121, koster 30 euro. Da kan du overnatte så mange steder du ønsker, men kun en natt per sted. Boken kommer i to utgaver: På fransk og multispråklig (engelsk, tysk m.fl).

For mer informasjon, sjekk ut nettstedet deres her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden