2019-utgave av France Passion:: Landlig overnatting i Frankrike | Din Fritid
2019-utgave av France Passion:

Landlig overnatting i Frankrike

Svært mange har hørt om France Passion. Nettverket som tilbyr gratis bobilovernattinger i landlige områder av Europas mest populære ferieland. Organisasjonen er meget veldrevet og har eksistert siden 1993. Nå er 2019-utgaven av deres guidebok lansert, og det er den 27. i rekken!


Eliane og sønnen Alain Quaak er en av de som ønsker bobilturister i Frankrike velkommen til en overnatting på tunet. Familien driver med safran-produksjon, og forteller gjerne om hvordan det gjøres.

Totalt snakker vi om 2000 overnattingssteder, hvor 1000 er bondegårder, 800 vingårder og 250 håndverks- og vertshus-liknende aktiviteter. Felles er at de alle ønsker deg med bobil hjertelig velkommen.

Din Fritid har testet ut flere av overnattingsstedene. Opplevelsene på vingårder, en eselfarm og en safranfarm stod til terningkast seks. Ikke minst på grunn av møtet med menneskene som stolt viser frem sitt håndverk og gjerne deler sin hverdag med besøkende.

Boken og medlemsskapet, som gjelder for et år, koster 30 euro. Da kan du overnatte så mange steder du ønsker, men kun en natt per sted. Boken kommer i to utgaver: På fransk og multispråklig (engelsk, tysk m.fl). På nettsiden finner du blant annet en reisplanlegger hvor du kan legge opp en rute som du kan overføre til smarttelefon eller nettbrett. 

Bestilling og mye annen nyttig informasjon finner du på nettsiden: france-passion.com (ekstern lenke, åpnes i separat vindu).


Fantastiske omgivelser på en typisk vingård i Sør-Frankrike.


Velkommen inn på tunet: Vel fremme er det bare å finne frem godstolen og nyte omgivelsene.


2019-utgaven av guideboken til France Passion har fler enn 2000 spennende overnattingssteder, fordelt over hele landet.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden