Østerrike: Grossglockner Hochalpenstrasse: Østerrikes høyeste utsikt | Din Fritid
Østerrike: Grossglockner Hochalpenstrasse

Østerrikes høyeste utsikt

Turen for å komme til høydepunktet i Østerrike begynte egentlig i Nord-Italia. Jeg var på vei hjemover fra Kroatia, men hadde god tid og ville ha med noen flere opplevelser på veien. Dermed ble det smale veier og høye fjell. Ikke bare fant jeg en motorveifri rute gjennom Østerrike, jeg fikk også oppleve Grossglockner Hochalpenstrasse.


Nord for selve Hochalpenstrasse.

«Gi din skytsengel en sjanse», står det på skiltet. Det tar ikke lang tid før jeg forstår hvorfor, når en motorsykkel durer forbi meg. Det florerer av motorsykler her. Og mange av de kjører svært aktivt. Men jeg så ingen ulykker. Kanskje skiltet hjalp?

På min forrige stopp så jeg en av mange varebiler som parkerte litt lenger ned i dalen. Ut ble det trillet en...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden