Sverige: Øst istedenfor vest | Din Fritid
Sverige

Øst istedenfor vest

I Oslo er det sommer og stekende varmt. Det er på tide å lufte veteranbilen Olivia igjen, og jeg setter igjen kursen nordover, med Lofoten som mål.

Men så viser det seg at det blåser så mye i Lofoten at det slett ikke er trygt på veien for en lett folkevognbuss med kajakk på taket. Jeg setter ny kurs nordøstover på denne tredje turen mot Nord-Norge. Jeg krysser grensa ved Trysil og stopper ved Sörsjön for å bade. Og der er det så flott at jeg like godt blir over natta. En nydelig badeplass med toalett og lokale folk som kommer innom for å ta seg et forfriskende bad i sommervarmen. Jeg sykler en tur i området, forbi koselige...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden