Liz og Olivia: I midnattssolens rike | Din Fritid
Liz og Olivia

I midnattssolens rike

Jeg våkner opp til solstreif gjennom gardinene. Åpner døra, kjenner frisk havluft. Blir liggende litt i soveposen før jeg tusler barbeint ned til brygga, fyrer opp gassbrenneren og koker opp vann til en kaffe.


Nydelig start på dagen!

Jeg har med et smart, lite flergangsfilter som festes direkte på koppen. I det fyller jeg på to skjeer filterkaffe og heller kokende vann over. Morgenkaffen er min favorittstund, og særlig på et sted som dette, hvor jeg har min egen flytebrygge og snart skal sette ut kajakken for en tur østover mot Raftsundet.

Jeg er i Hadsel kommune, nærmere bestemt på Austvågøy, som er...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden