Din Fritids store Nordlyskonkurranse: Nordlysvinnerne 2018 kåret | Din Fritid
Din Fritids store Nordlyskonkurranse

Nordlysvinnerne 2018 kåret

– Dette blir bare herlig! Vinnerne av Din Fritids store konkurranse, Dagrunn og Magne Kårbø fra Stavanger, blir nesten målløse når de skal fortelle om sine forventninger til nordlyssafari i Tromsø.

– Vi har vært i Tromsø før, men ikke vinterstid. Vi gleder oss skikkelig til å ha god tid, og til å kunne gjøre akkurat det vi har lyst til. Vi trives godt med bobillivet, og har i løpet av de siste 16 årene vært på utallige turer med vår romslige helintegrerte bobil, forteller Dagrunn.

Ekteparet reiser aller mest i Norge med sin bobil, men har også vært en del i Sverige og i Finland. Nord-Norge er en av favorittdestinasjonene, og vintertur til Tromsø er midt i blinken for det aktive ekteparet som i 2019 blir pensjonister etter en lang innsats som fosterforeldre.

Et besøk til barnebarnet som studerer i Tromsø blir en ekstra bonus med turen.

– Jeg er fotointeressert, og tenk om jeg kan få noen virkelig gode bilder av nordlyset, sier Magne. Det er ikke vanskelig å høre at han er fornøyd, selv gjennom telefonrøret.

– Jeg har en drøm om å ligge i bobilen og se på nordlyset gjennom takluka, forteller Dagrunn. I løpet av vinteren håper hun å innfri drømmen, som vinner av Din Fritids store nordlyskonkurranse. Vi gratulerer vinnerne, ønsker god tur og gleder oss til å høre fra turen!

 

Dette var nordlyssøknaden til ekteparet Kårbø:

Tenk om det ble oss, som kunne vinne
Og prøve å nordlyset finne
Det har lenge vært selve drømmen
Å ligge i bobilen, i senga og se gjennom taket på nordlyshimmelen
Om vi fortjener det, ja det vil jeg si,
For i over tretti år - det er ganske lang tid
Har vi vært fosterforeldre og tenkt på mange andre
Neste år blir vi pensjonister - vår hverdag blir forandret
Tenk å få en uke - bare vi to sammen da!
Det måtte bli den beste start på pensjonisttilværelsen noen kunne ha!

Dette er Din Fritids nordlyskonkurranse

Siden 2014 har Din Fritid hatt en konkurranse hvor premien er fly til Tromsø og et ukesopphold i vinterskodd bobil. Nordlysguide er inkludert, og frem til nå har alle vinnerne opplevd det magiske nordlyset.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden