Stor konkurranse: Vinn en nordlyssafari (2018) | Din Fritid
Stor konkurranse

Vinn en nordlyssafari (2018)

Siden 2014 har Din Fritid hatt gleden av å spandere et ukesopphold i Tromsø i en vinterskodd bobil på en heldig vinner av vår nordlyskonkurranse. I år kan det bli din tur! Fristen er 1. november.

Å oppleve nordlyset med bobil er en spektakulær opplevelse. Alle kan delta i konkurransen, enten du har din egen bobil eller campingvogn som er vinterparkert sørpå, eller du aldri har prøvd livet på hjul. 

Nordlyssafari er en opplevelse for livet! Bobil er den ultimate måten å oppleve Tromsøs vinterkledde natur. Det må derimot nevnes at det ikke følger med noen værgaranti, men alle våre vinnere så langt, har fått med seg nordlyset. Tromsø er i følge ekspertene den plassen i landet med best forhold for Aurora.


Å reise i Norge med bobil på vinterstid er fantastisk, om du i tillegg får med deg nordlyset blir turen garantert et minne for livet.

Samarbeidspartnerne

Det er iCaravan som leverer fullt utstyrt leiebobil på vinterdekk i inntil én uke. Inkludert i premien er flybilletter til Tromsø for inntil 3000 kroner, og en økt med nordlysguide Geir Lia Hammer. Denne kvelden tar guiden dere med til de beste plassene, og du får tips om hvordan du skal få de beste nordlysbildene. 

 

Slik deltar du

Send epost merket ”Nordlys 2018” til: konkurranse@dinfritid.no. Husk å ta med: Navn, adresse og telefonnummer, - og ikke minst viktig noen linjer om hvorfor nettopp du bør vinne! Deltagerfrist er: 
1. november 2018. Vinneren blir offentliggjort i magasinet Din Fritids utgave 8-18, med utgivelse i uke 47.

Les hvordan fjorårets vinner opplevde turen ved å klikke på saken Nordlyssafari 2017 ved siden av denne artikkelen!


En del av premien er en kveld med fotograf og nordlysguide Geir Lia Hammer, som er en ekspert på fotografering av det fantastiske naturfenomenet! Foto Geir Lia Hammer.

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden