"Nesten gratis" messecamp i boks | Din Fritid
Messecampen 2019

"Nesten gratis" messecamp i boks

Skedsmo Kommune har ingen innvendinger mot at Caravanmessen arrangerer messecamp rett bak LSK-hallen, kun sju minutter fra Norges Varemesse. – Dette er det desidert beste og nærmeste området vi kunne drømme om å få til, sier en begeistret messegeneral Konrad Sel (bildet), som har en hyggelig overraskelse å by på i tillegg.

– Sist gang vi arrangerte messecamp på Hellerud brukte vi ca 30 mål og hadde opp mot 520 ekvipasjer. Nå kan vi tilrettelegge for fem ganger så stort området hvis det skulle være behov for det, forteller Sel.


Driften av Messecampen er i nært samarbeid med grunneier Tore Skogvold, og det er Norsk Caravan Club og Norsk Bobilforening som bistår vakt og sikkerhetsarbeidet på campen.

Gratis messecamp

Det legges opp til at man ikke trenger å forhåndsbestille plass på messecampen. Du trenger heller ikke betale når du kjører inn på messecampen, kun registrere navn, mobilnummer og registreringsnummer- for så å kjøre rett på plass.

Man betaler kun ved inngangen til Caravanmessen på Norges Varemesse. Her vil flerdagersbillett koste 500 kr pr. voksne/honnør og gir inngang til alle fire messedagene inkludert messecamp og shuttlebuss. For barn blir prisen 200 kr pr barn, eller familie (2+2) 1200 kroner inkludert messecamp og shuttlebuss.

Skal man kun besøke messen én eller to dager betaler man vanlig inngangsbillett og bor i prinsippet gratis på messecampen, shuttlebuss inkludert.

Dette blir dagsprisene:

Voksne 200 kr

Honnør: 160 kr

Barn: 100 kr

Familie (2+2) 400 kr

Inngang én messedag inkludert messecamp og shuttlebuss. 

 

Dette koster flerdagersbilletter:

Voksne 500 kr 

Barn 200 kr

Famiie (2+2) 1200 kr

Inngang til alle fire messedagene inkludert messecamp og shuttlebuss. 

 

Emneord: 

På forsiden