Gladnyhet: Det blir messecamp | Din Fritid

Gladnyhet: Det blir messecamp

Etter at det ble avklart at Hellerudsletta ble uaktuell som arena for messecamp i vår, har arrangøren for Caravanmessen 2018 jobbet hardt med å finne alternativer. Nå har de lykkes: Det BLIR messecamp, og den blir på Gardermoen Raceway Arena!

Konrad Sel fra arrangøren forteller:

– Det har ikke vært lett. Caravanmessen er landets desidert største årlige messe, og det er kun lokalene til Norges Varemesse som er store nok for arrangementet. Messearrangøren har i samarbeid med NBCC avd Romerike lett etter andre egnede steder for å arrangere messecamp, uten at det har vært noe hell, før nå.

Sist torsdag kom Gardermoen Raceway Arena på banen, og etter befaring fredag har arrangøren inngått samarbeid med disse, kun 25-30 minutters kjøreavstand fra messehallene. Fra tidligere av har arrangøren fått på plass gode avtaler på Sjølyst (kun bobiler), og Bogstad Camping (bil og vogn).

NBCC Hamar sitt tilbud om camp ved Vikingskipet i Hamar blir dermed avlyst. Fasiten viser at det totalt blir tre messecamp-muligheter!

I tillegg innføres det et billettsystem som gjelder for alle dager.

Konrad Sel forteller at dette er det beste de får til i år, og håper MANGE tar turen og benytter seg av denne unike muligheten av å se alt av produktnyheter på ett sted. 

Spre nyheten og avtal å møtes på en av messecampene, for et sosialt og trivelig arrangement.

 

Les detaljer om hver plass i linken under!

Mer info om messecampene! (ekstern link)

På forsiden