Askjems Camping-Center 50 år:: Lodder ut splitter ny bobil | Din Fritid
Askjems Camping-Center 50 år:

Lodder ut splitter ny bobil

Vestfold-forhandleren Askjems Camping-Center AS fyller 50 år i år. Det markeres nå i april med langåpent hver dag til kl 20. Og alle nye kunder er med i trekningen av en splitter ny bybobil med verdi 700 000 kr. – Den kan du beholde selv, gi den til noen du er glad i eller selge den, forteller salgssjef Fred Karlsen.

– April blir nesten som en sammenhengende messe for oss, forteller salgssjef Fred Karlsen til Din Fritid, når vi er på besøk i de imponerende lokalene til bedriften. Bedriften har bestemt seg for å feire hele måneden og inviterer på gratis pølser og drikke. Hver ukedag har butikken åpent til kl 20, og lørdag til kl 16.

 

Vinn en bobil

– Alle kunder som kjøper bobil eller campingvogn av forhandleren i 2019 blir med på trekningen av en helt ny knallrød Sunlight Cliff 600, Special Edition, 2019 modell.

Trekningen skjer 18. desember og bobilen har en verdi på 705 000 kr. Hva du gjør med premien er helt opp til deg, forteller Fred Karlsen: 

– Du kan beholde den selv, gi den til en du er glad i eller selge den.


For en premie: Fred Karlsen og Odd Askjem (bildet over) trekker ut en bybobil til en heldig kunde i forbindelse med forhandlerens 50-årsjubileum. Sunlight Cliff 600, Special Edition, 2019 modell har en verdi på 705 000 kr.

 

Nesten ny

Noen utvalgte bobiler hos Askjems selges under etiketten “NESTEN NY”. Det betyr at det er pent brukte enheter hvor det i tillegg til teknisk vedlikehold er byttet madrasser, toalettkassett og toalettsete. Service er tatt og nye batterier satt inn. Bilen leveres med to års nybilgaranti og to års fuktgaranti.

– I tillegg får alle som kjøper bobil i april med en sammenleggbar el-sykkel til 13 000 kr på kjøpet, forteller salgssjef Karlsen, som til slutt vil minne om at de har oppgradert utstyrsbutikken med mange nye produkter og gode tilbud.


Askjems innfører konseptet “Nesten ny” på en del av sine bobiler. Disse får utvidet garanti, nye madrasser, nytt toalettutstyr - i tillegg til at alle servicer selvsagt er gjennomført.

 

Nysgjerrig?

Les separat artikkel om Askjems i Din Fritid, utgave 3-2019. Distribueres til de første abonnentene fredag 5. april. 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden