Opplever sterk vekst:: Knaus med utleie-suksess | Din Fritid
Opplever sterk vekst:

Knaus med utleie-suksess

Med 2200 utleie-bobiler kan Knaus trygt slå fast - etter fem års drift - at deres utleie-konsept Rent and Travel er en suksess.


Spesielt yngre familier velger i stadig økende grad å leie seg en campingvogn eller bobil til ferien.

Caravanning er en ferieform som for tiden opplever en enestående vekst. Dette blir bekreftet av de siste tallene fra Rent And Travel, utleiemerket til Knaus Tabbert AG. Den frie og uavhengige ferieformen appellerer til et stadig økende antall unge familier, par og enslige, forteller selskapet i en pressemelding til Din Fritid. Det å ha ferien på hjul, gir mange muligheter. Det være seg i fjerne naturomgivelser eller spontane besøk til kulturskattene i europeiske byer.

– Å feriere i bobiler og campingvogner har aldri vært mer populært. Rent And Travel er en svært vellykket modell for Knaus Tabbert, sier Gerd Adamietzki, direktør i Knaus Tabbert AG. Med vårt utleieselskap når vi mange tusen nye kunder som oppdager at bobil og campingvogn er en trygg form for ferie.

– Vi har sett en dramatisk økning i antall nybegynnere som nyter friheten til å reise på denne måten for første gang. Siden lanseringen for fem år siden har virksomheten stadig vokst. Nå har utleieselskapet hele 2200 fritidskjøretøy for utleie fra totalt 180 utleiestasjoner i Tysklnad, Sverige og Italia. I tillegg formidler hele 440 tyske reisebyråer bobilutleie som ferieform.

Knaus forteller selv at de har brukt store ressurser på å lage en trygg og effektiv onlineportal, hvor kunder får hjelp til å finne riktig type kjøretøy. Det er også utvilket en app med samme funksjonalitet. At unge i stadig større grad tiltrekkes av friheten på hjul bekrefter tall fra Knaus: I 2020 var 43 prosent under 34 år. Det er en betydelig vekst sammenlignet med tall fra året før, og gjør enda større inntrykk når Knaus forteller at deres kunders gjennomsnittsalder ligger medllom 51 og 57 år.


Rent And Travekl-teamet fikk nylig prisen “Tysklands beste online portal”.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden