Ny tv-serie:: Lothepus skal bygge Norges råeste campingplass | Din Fritid
Ida Lothe, Leif Einar Lothe, Randi Sørum og Knut Pedersen.
Ny tv-serie:

Lothepus skal bygge Norges råeste campingplass

Lothepus skal bygge Norges råeste campingplass i Odda, med stavkirke, småfly, langhus og gravemaskinmuseum i den nye TV2-serien «Lothepus camping».

 

Lothepus har hele livet hatt en stor drøm for Odda. Bygda trenger utvikling, flere arbeidsplasser og mer turisme. Odda skal ikke bare være kjent for det gamle smelteverket og Lothepus selv, men også for Norges råeste campingplass. Stavkirke, langhus, småflyhavn, en via ferrata, gondol, gravemaskinmuseum og restaurant er bare noen av drømmene Lothepus har for bygda. Politikerne og byråkratene i kommunen er ikke like begeistret som Oddas store sønn, forteller TV2 som bygger opp til drama i denne nye reality tv-serien.

Ivrig

En pressemelding fra TV2 forteller litt av hva som skjer i serien: Midt under pandemien settes første spadetak, og i beste Lothepus-ånd uten en eneste godkjenning på plass. Lothe innser raskt at dette blir en tøff kamp for å få det som han vil. Bygdas politikere og byråkrater er nemlig ikke like overbevist om at en campingplass med stavkirke vil være redningen for Odda. Lothe truer med å forlate Odda for godt, om han ikke får det som han vil.


Leif Einar Lothe og Randi Sørum. 

TV2 programredaktør Kathrine Haldorsen forklarer satsingen på «Lothepus camping». med at Leif Einar Lothe (53) i tidligere serier på TV 2 har vist seg som en karakter med stor appell til mange av kanalens seere.

– Vi synes også det er viktig å kunne vise fram spennende miljøer i distriktene. I  «Lothepus camping». møter vi et rikt galleri med mange andre flotte personligheter, og bygdebysamfunnet Odda gir serien en vakker ramme, rotfestet i noe som er genuint og ekte, sier hun.

Hun mener det seerne får møte i serien er et stykke bygdenorge som på utsiden ser idyllisk ut, men når man kommer under overflaten viser det seg å være ganske kaotisk. Odda er en liten by der alt går an, godt representert gjennom Lothepus og hans disipler. Lothe drømmer om å sette store fotavtrykk i Odda. Og drømmen er i ferd med å realisere seg. Det som truer med å stoppe drømmen, er i Lothes øyne «byråkratiet». Seerne får være med når Lothe utfordrer alt og alle, inkludert seg selv, avslutter Kathrine Haldorsen.

Camp Lothepus har premiere på TV 2 18. april kl. 22.00, og på TV 2 Play. 


Leif Einar Lothe får eget camping-reality-program på TV2 i april.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden