Overnatt på tunet:: Nortrip klar for sommeren | Din Fritid
Hos Ferda Tønsberg fikk Nortrip presentert seg og sitt konsept for nærme 200 fremmøtte i mars.
Overnatt på tunet:

Nortrip klar for sommeren

Det norske opplevelsesparkering-konseptet for bobiler heter Nortrip. Etter en prøveoppstart i fjor blir 2022 organisasjonens første fulle driftsår. 112 verter kan nyetablerte Nortrip by på. Ikke alle (90 stykk) er med i årets katalog på 148 sider, men bruker du deres app er du alltid oppdatert, og får også med deg de nye stedene som stadig kommer til. 


2022-utgaven av Nortrips bobilguidebok presenterer over 90 verter.

Dette er andre utgave, og den norske katalogen er meget ryddig og oversiktlig. Symbolene er stort sett selvforklarende. For å bli vertskap i Nortrip er det et ønske at man har noe å tilby. Det betyr at du som gjest kan forvente en eller annen opplevelse, i tillegg til en trygg plass å stå for en natt. Vertskapet består av gårder med gårdsturisme, restauranter, ysterier og bryggerier. 399 kr koster medlemskapet med boken. Klarer du deg med den digitale løsningen sparer du en femtilapp. Her finner du mer info.

Nortrip roadshow

For å presentere konseptet og vise frem noen av de lokale opplevelsene, har gjengen bak konseptet tatt turen til diverse Ferda-forhandlere denne våren. Din Fritid var til stede på samlingen hos Ferda Tønsberg i mars, sammen med rundt 200 nysgjerrige bobileiere. Her kunne Nortrip fortelle om sitt konsept, sin nye guidebok og presentere to konkrete overnattingstilbud i nærområdet. Arrangementet ble en suksess, og gjentatt kort tid etter hos Ferda Grimstad. Til høsten blir det flere arrangement av samme typen, kan Nortrip fortelle. De var spesielt fornøyd med alle tipsene til vertskap som kom inn i løpet av kveldene.


Mette Aune fra Marihøna Gårdsbakeri og Anne Marie Sando fra Eiker Gårdsysteri bød på smaksprøver og solgte sine lokalproduserte varer på temakvelden hos Ferda Tønsberg.


Patrik Alesand, Bjørnar Valbø og Eivind Briseid er Nortrips ansikt utad. Her fra presentasjonskvelden de hadde i mars hos Ferda Grimstad. (Foto Marie Rosenborg Moen)


Mikrobryggeriet Nøgne Ø er med i Nortrip og delte ut smaksprøve til Eivind Brinseid i Nortrip på Grimstad-samlingen. (Foto Marie Rosenborg Moen)


Slettene Hage på Herefoss er med i Nortrip, og viste frem sine lokale varer hos Ferda Grimstad (foto Marie Rosenborg Moen).

NB! Er du ute etter tilsvarende overnatting i andre land, så finner du Nortrips søsterorganisasjoner i Frankrike, Danmark, Sverige, Tyskland, Storbritannia, Sveits, Østerrike og Spania på nettsiden fefi.eu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Tags: 

På forsiden