Frankrike: Nouvelle-Aquitaine: Stortrives med strandlivet | Din Fritid
Frankrike: Nouvelle-Aquitaine

Stortrives med strandlivet

De reiser gjerne fra Eidsvoll til sørvest-Frankrike med to små barn i baksetet og surfebrett på taket. Turen er lang, men hele familien storkoser seg med stranden, havet, bølgene og de flotte omgivelsene på bobilplassen i Montalivet.


Familien Dybedahl kjører en alkovebil og er godt fornøyd med den.

Det er høysommer når Din Fritid treffer småbarnsfamilien Dybedahl på bobilparkeringen et steinkast fra stranda ved den franske Atlanterhavskysten. Selv den solglade familien må innrømme at det til tider har vært for varmt. Når gradestokken kryper godt opp på 30-tallet gjør små og store som...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden