Caravanmessen 2022: Flere nyheter i år | Din Fritid
Caravanmessen 2022

Flere nyheter i år

I år kan få med deg flere interessante gratis seminarer på årets Caravanmesse på Lillestrøm. Det blir også messecamp. Hold av perioden 15.-18. september, dette er en unik mulighet til å møte hele bransjen.

Rundt 20 000 kvadratmeter er fullbooket av utstillere. Arrangementet går av stabelen i samme lokaler som tidligere, men Norges Varemesse har nå byttet navn til Nova Spektrum. Sjekk ut oppdatert messekart her.

Prosjektleder for messen, Konrad Sel, tror at flere nyheter vil gjøre årets bransjefest til en enda flottere opplevelse for de besøkende enn vanlig, og oppsummerer:

– Disse dagene i september står hele bransjen samlet for å vise fordelene med den fleksible ferieformen en bobil eller vogn er. Og minst like bra fungerer det å ha med seg huset på hjul om du er aktiv med for eksempel sportsaktiviteter. Sykling, surfing, klatring eller motorsport, vil alle ha glede av en bobil eller vogn. Caravanmessen er den eneste gangen i året du kan se alt av merker og modeller, små og store, dyre og rimelige på ett og samme sted. Vi satser på å gjøre årets utgave ekstra innholdsrik: Blant annet med en stor campingutstyr-butikk, interessante foredrag både fredag, lørdag og søndag og en innendørs lekepark for de minste, forteller Konrad Sel til Din Fritid, og minner på en praktisk detalj:

– Skal du besøke messen tre eller fire dager lønner det seg å kjøpe flerdagersbillett, og det gjøres enten på nett eller ved inngangen til messen.

Seminar

Generalsekretær i Norges Caravanbransjeforbund, Geir Holm, er ansvarlig for de tre seminardagene, fredag, lørdag og søndag. Målet har vært å favne bredt innenfor klassiske camping-temaer. Dette er seminarene du kan få med deg:

  • Fredag er temaet «Kunnskap & teknikk for lekfolk». Her kan både førstegangskjøpere, og erfarne campere friske opp allmennkunnskapen sin. Smarte kjøpetips, informasjon om gass i fritidskjøretøy og vekt og pakking av fritidskjøretøy gjennomgås av Din Fritids Tore Afdal, gassmester Johan B. Langfeldt og Statens Vegvesen.
  • Lørdag er temaet: «Hvor skal vi dra? Hva skal vi spise?» Globetrotterne Geir Svardal og Stine Velsvik vil inspirere tilhørerne med flotte reisetips, mens kokken Ivar Laukholm briljerer på kjøkkenet og lar publikum smake på skikkelig god campingmat. Her satser arrangøren på god stemning og dialog med tilhørerne.
  • Søndag er temaet «Fremtidens camping – hvordan ser den ut». Her skal det snakkes om spennende temaer som elbil og camping, og Espen Ulland fra Forbrukeradvokaten tar for seg allemannsretten. Hvilke rettigheter og plikter man har når man ferdes i norsk natur.

Vi er på plass!

Din Fritid har lenge jobbet for å få plass til seminarer på Caravanmessen. Vi tror det bidrar til å gjøre det store arrangementet mer attraktivt, også for deg som ikke nødvendigvis skal kjøpe ny bobil eller campingvogn. For en messe skal også være en møteplass. Et sted man treffer likesinnede og kan utveksle erfaringer, meninger og tips.

Vi skal delta på fredagens innslag, og på vårt seminar vil vi holde en meget kompakt versjon av vår «Bobilskole». Hvilke typer finnes, hva passer for hvem, hva bør du tenke på i forkant av kjøpssituasjonen og hvilket utstyr bør du prioritere? Her er det viktig med en dialog med publikum, og vi håper du kommer – og at du har spørsmål til oss!

Vi håper riktig mange også vil komme innom Din Fritids stand for å gjøre seg kjent med vårt magasin og diskutere alt som har med det å feriere på hjul. Vi ses!

Åpningstider:

Torsdag 15.9: Kl 10-18

Fredag 16.9: Kl 10-18

Lørdag 17.9: Kl 10-18

Søndag 18.9: Kl 11-16

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden