Storservice: Tid for ny registerreim | Din Fritid
Det er tid for service, og denne dagen er det mye som skal sjekkes: EU-kontroll, service, registerreimskifte og smøring av bremser. Alt går raskere og lettere med riktig verktøy. En løftebukk for bobiler er en viktig del av jobbdagen til vår mekaniker Andreas Johansen.
Storservice

Tid for ny registerreim

Alle bobileiere vet at det er en stor kostnad å bytte registerreimen, og kvier seg gjerne for det. Men hva er det som skjer inne på verkstedet under en service? Hvordan skiftes en registerreim? Vi fulgte en bobil på storservice.

Alle vet at reimen må skiftes med jevne mellomrom. Men hvor stor jobb er det og hvordan skifter man reimen?

Din Fritid har blitt med inn på verkstedet til Romerike Auto. Her har vi vært tidligere, enkelte husker kanskje da vi fikk fikset opp knirkelyder fra bakakselen på samme bobil, les artikkelen «Knirkelyd fjernet» i utgave 1-22 eller på dinfritid.no. Lurer du på hvordan det står til et år etter? Akselen er fremdeles perfekt lydløs.

Romerike Auto er en profesjonell aktør med lang erfaring på service og reparasjon av bobiler. Denne gangen er det regreim-skifte og full...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden