Med bobilen som fast adresse: Bobil på heltid | Din Fritid
Med bobilen som fast adresse

Bobil på heltid

For noen er bobil det ultimate svaret på en søken etter frihet. Din Fritid har møtt tre personer som har det til felles at de opplever trivsel, ro og glede når de reiser med hjemmet på hjul. Nå har de alle tatt steget fullt ut og flyttet inn i bobilen på heltid.

– Jeg stortrives! Å kjøre bobilen dit jeg har lyst, oppleve naturen, bølgeskvulp, fugleliv og turer med Olympus. Jeg savner ikke å bo i egen leilighet eller hus, sier Marit Myrslo fra Steinkjer bestemt til Din Fritid.

Boligen på hjul er Marits andre bobil etter hun flyttet ut fra leiligheten i oktober 2018.

– Det var på en ferietur til Syden med barn og barnebarn at jeg bestemte meg, forteller hun. – Jeg satt i varmen og søkte etter bobiler på finn.no. Der og...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden