: Deltagere Østersjøen Rundt 2004 | Din Fritid

Deltagere Østersjøen Rundt 2004

Vi er så oppspilte, så det gjør helt vondt. Denne reisen har vi planlagt i over et år, og i morgen er det avgang. Vi skal gjennom 9 land (Sverige, Finland, Russland, Estland, Latvia, Litauen, Polen, Tyskland og Danmark) og den russiske enklaven Kaliningrad, der det oss bekjent ikke er noen, som har kjørt tidligere med campingvogn. Der er det for øvrig heller ingen campingplasser… En tur på godt og vel 4.000 km. Vi har satt av 3 uker til reisen for det dreier seg ikke bare om å gjennomføre kjøreturen, men også om å få med seg så mange opplevelser som mulig.

Bobil teamet

Britta og Ole Koch kjører i dag bare bobil, selv om det hele startet med telt, teltvogn og forskjellige campingvogner. Camping med bobil er etter deres mening den beste campingformen, fordi de elsker friheten og konstant å være i bevegelse, når de årlig kjører mange tusen kilometer gjennom Europa. Som favorittland har de begge Norge, Sverige og Danmark på sine lister. De har reist hele sitt liv og 99 % av tiden på camping. Det er deres første reise til Russland og De baltiske Landene. På turen tester de en Dethleffs Advantage Helintegrert I 5801.

Teltvognslaget

Linette Isaksen og Carsten Panch bor i leilighet i Odense (Danmark) og har tidligere campet med telt og ryggsekk og de senere årene også med teltet i bilen. Linette, som er 21 år, studerer i Odense og Carsten på 27 er ingeniør og arbeider i Odense. På denne turen, som er deres første reise til alle landene unntatt Tyskland, Sverige og Danmark, kjører de i en Combi Camp Venezia, som trekkes av en Kia Carens. I tillegg til å være gruppens yngste deltagere, er de også rimelig nybegynnere hva camping angår, men det avskrekker dem overhodet ikke.

Campingvognlaget

I vår campingvogn er vi 3 voksne og 1 barn. Rasmus og jeg har etterhvert campet i mer enn 60 land på 6 forskjellige kontinenter. Mathias, som er sønnen vår, har vært med de siste to årene og har etterhvert besøkt 20 land i sitt korte reiseliv. Om 2 måneder skal han bli storebror. Pernille Lykke Hansen er med for å hjelpe oss, for underveis produserer vi også tre Tv-programmer, som Rasmus filmer. Programmene kan du se i løpet av neste år. Sendetidene vil vi oppgi her på portalen. På denne reisen tester vi en Fendt Saphir 510 TK, som trekkes av en Kia Magentis. På gjensyn fra oss alle Unge som eldre!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden