: Isabella 2005: Reise-soltelt for turen sydover | Din Fritid

Isabella 2005: Reise-soltelt for turen sydover

Til de caravanister, som ofte drar sydover i sommerferien har den danske Isabella-fabrikken konstruert et spennende og veldig anvendelig reisesoltelt. Det er spesielt brukervennlig når temperaturen er høy, og dersom man har flere stopp underveis.

I virkeligheten er Zenith Steel Blue, som kombinasjonsforteltet heter, et påbygget solseil, der man kan hekte på både sider og front ved hjelp av glidelåser. Dessuten fås forskjellig ekstrautstyr, som gjør anvendelsesmulighetene enda større.

Fordelene ved det nye kombiforteltet er, at det i forhold til tradisjonelle fortelt er veldig enkelt å sette opp, og at det er litt lettere enn et konvensjonelt fortelt bl.a. fordi det ikke er noe utheng. I tillegg kommer at det i en håndvending kan forvandles fra et praktisk solseil til et romslig fortelt ved å feste på sider og front med glidelåser. Som ekstrautstyr fås en såkalt romdeler med dør. Ved å montere den blir Zenith til en kombinasjon av et lite fortelt og en åpen veranda, der sykler og barnevogn kan stå i tørt vær.
I begge sider er det myggnett kanaler, som etterhvert er blitt et must for de fleste caravanister, som beskyttelse mot insekter på kveldstid.

Teltduken går i mørke og lyse blå nyanser, mens taket er skygrey. Det skal nevnes at taket er i en kraftig polyesterduk, som sikrer mot kraftig regn. Teltdybden er som standarddybden på vanlige fortelt, nemlig 250 cm. Solteltet er forøvrig forberedt med opphengsbånd for gardiner, som kan kjøpes som ekstrautstyr. Zenith Steel Blue fås med både Zinox stålstenger eller de nye veldig sterke og elastiske CarbonX kullfiberforsterkede glassfiber-stenger. Og har man på forhånd et Commodore, Ambassador eller Capri fortelt fra Isabella kan man bruke stengene fra det.

Zenith ligger prismessig litt under de konvensjonelle forteltene.

Les mer her

www.isabella.net

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden