: 48 timer i Manchester | Din Fritid

48 timer i Manchester

På vei til Manchester, uten å ha planene klare for hva som skal skje når du kommer dit? Nå finnes det hjelp å få! Marketing Manchester har gitt ut en ny guide som viser hva du kan oppleve i storbyen som har alt.

The Designer Outlet Centre - et shoppingsenter med designerklær til lavpris. The Lowry, som huser samlingen med arbeidene til kunstneren LS Lowry fra Salford. Bygningen har blitt litt av et landemerke, og inneholder moderne gallerier, to teatre hvor det beste av turnerende oppsetninger vises, et interaktivt galleri, barer og en restaurant. ‘Curry Mile’ i Rusholme med nesten 200 asiatiske etablissementer bygget på Manchesters utgave av ‘sunset-strip’ i LA. Etterhvert vil du, i halogenskinnet som stråler overalt rundt deg, oppdage at de aller fleste av dem er restauranter.

Exchange Square / The Triangle er Manchesters nyeste offentlige plass. Her finner du den eldste puben i byens sentrum (den daterer seg tilbake til det 14.århundre!), moderne offentlig kunst og Terence Conrans ‘Zinc Bar and Grill’.


Blant høydepunktene finner du

Den storslagne Bridgewater Hall, som ligger ved kanalbredden, er tilholdssted for Hallé Orchestra, og det perfekte stedet å nyte klassisk musikk hele året rundt.

I King Street, hvor Armani, Diesel, Reiss, Jigsaw, DKNY og Hugo Boss åpner sine butikker, vil du sannsynligvis trenge rikelig med tid for å komme deg gjennom alle klesstativene. Dette gjelder ikke minst hvis du fortsetter din vandring ned Bridge Street, hvor de yngre/alternative butikkene til designere som Paul Smith, Geese og Aspecto venter på de mer outrerte kjøpegale.

Sett kursen mot Chinatown, hvor søndagene er den perfekte muligheten for å bringe familien sammen i parken ved den gigantiske buen. Her finner du det tredje største kinesiske samfunnet i Europa, tilholdsstedet for noe av det beste blant kinesisk kjøkken i Storbritannia, med restauranter som ‘Pacific’ eller Harry Yeungs ‘The Yang Sing’. Du kan også ta en shoppingrunde i de kinesiske supermarkedene, før du nyter en ‘dim sum’.

Les mer her

www.destinationmanchester.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden