: Camp-let setter ny standard for teltvogner | Din Fritid

Camp-let setter ny standard for teltvogner

I Sønderjylland i Danmark har man gjennom 40 år bevist at man vet godt hvordan en teltvogn skal se ut. Det skal ganske enkelt være en Camp-Let. At campere også kan like designet, gjenspeiles i salgstallene for en rekke Europeiske land.

Camp-let Savanne er 18 kvadratmeter

Savanne - ny modell

Den mest kjente danske teltvognen kommer fra den lille byen Arnum i Jylland. Her har familien Nissen i flere generasjoner arbeidet med ferie på hjul innenfor hengere, hestehengere og teltvogner.

På et tidspunkt da den danske fabrikken har vært travelt opptatt med utvidelser, nybygging og modernisering, har det også vært tid til å tenke på nye modeller. Og det er ikke noe som skjer hver dag. For hvorfor skal man finne opp noe nytt, når folk er overmåte tilfreds med det eksisterende. Løsningen på dette er selvfølgelig å bibeholde de populære Camp-Let modellene; Apollo, Concorde og Royal og bare utøke med en helt ny modell. Resultatet er en Savanne, som som navnet antyder, fører tankene hen på de store vidstrakte vidder og den frihet som følger med.

Camp-Let Savanne er målrettet mot den stadig voksende gruppen av fritidsinteresserte, som fokuserer på en ferie midt i naturen, langt fra alfarvei - kort sagt - allroad camping.

Camp-Let Savanne er målrettet mot den stadig voksende gruppen av fritidsinteresserte, som fokuserer på en ferie midt i naturen

Allroad Camping

Navnet hentyder til naturelskeren som kjører videre der asfalten slutter. Det kan være sportsfiskeren eller jegeren, eller den fugleinteresserte som skal overnatte i naturen så tett på sin fritidsinteresse som mulig. Her kommer Savanne inn i bildet. Men, det kan også være til familien på 2 voksne og 2 barn, som ønsker å oppleve sin egen safari-tur, gjennom Danmark og de øvrige Europeiske land.

Fremstilt i naturens egne farger er det snakk om en 18 kvm. fritidsbolig utstyrt med 13” hjul, galvaniserte skjermer, kamuflasje gardiner samt takbagasjegrind og gitter som beskytter lyktene. Med et karosseri i glassfiber, som ikke forgår og en teltdel sydd på Europas største forteltfabrikk, danske Isabella, er det snakk om en dansk kvalitetsvogn.

Når man kommer fram til sitt overnattingssted er det enkelt og raskt å slå opp sin Savanne

Integrert solseil

Når man kommer fram til sitt overnattingssted er det enkelt og raskt å slå opp sin Savanne. Man kan starte med bare å slå opp solseilet, så man får en deilig solplass foran vognen. Man kan bygge ut med ekstra sider og front så man raskt kan stenge teltvognen. Nå er solseilet nemlig blitt til et fortelt, så man kan sitte lunt og godt innendørs.

Det praktiske kjøkkenet innførte Camp-Let som den første med stor suksess for flere år siden

Praktisk kjøkken

Det praktiske kjøkkenet innførte Camp-Let som den første med stor suksess for flere år siden. Kjøkkenet kan benyttes på rasteplasser, uten at resten av vognen slås opp. Så skal det tilberedes litt lunsj eller settes over vann til en kopp kaffe, ordnes det enkelt i det lille kjøkkenet, der du finner både vannpumpe (12 volt) og 3 gassbluss.

En Camp-Let Savanne teltvogn kan trekkes av alle biler, har lav luftmotstand og med en lav egenvekt på 275 kg skal det ikke betales vektavgift på denne teltvognen.

Se mer her: www.camp-let.dk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden