: På leid scooter i Kroatia | Din Fritid

På leid scooter i Kroatia

Som ungdomsredaktør på CampingNorge.no vil jeg jevnlig komme med gode tips til campingferie for ungdom. Denne gang er det fra en suveren sommerferie i Kroatia.

Jeg fikk halsbetennelse og skulle til legen, som holdt hus ved hotellene. Her oppdaget vi, at man kunne leie scootere for en rimelig penge. Til kjennere kan jeg opplyse, at de var av merket Malaguti. En 50ccm, men det kunne greit komme opp i 80 km/t på flat vei.

Det blev en fin opplevelse. Vi kjørte opp i fjellene. Det er utrolig deilig, å kjenne suset fra vinden og luktene fra naturen, i stedet for varmen i en overfyllt bil. Vi var også på den andre siden av bukten, der det lå fiskebåter. I Kroatia skal man ikke langt bort fra hovedveien, før man opplever naturen. Og naturen opplevd fra en scooter er simpelthen deilig.

Min far er vill etter tohjulte motorkjøretøy. Da han oppdaget, at det var billig å leie en scooter i Kroatia, var han fyr og flamme.

Vi bodde på den kjempefine plassen Camping Lanterna, som er en del av et større feriesenter, der det både er campingplass, (den største vi har vært på), og hoteller.

På gjensyn…

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden